maanantai 1. syyskuuta 2014

Kolmatta päivää merellä

Hanski istuu avotilassa asusteena hellehattu ja aurinkolasit ja syö ilmakuivattua kinkkua. Spinnu vie Mantaa noin viittä solmua. Tuuli on eilisestä yöstä saakka ollut heikko. Alku oli reippaampi, ensimmäinen vuorokauden aikana saatiin ottaa kakkosreivikin. Tätä kirjoittaessa (1.9. klo 17.30 utc) matkaa jäljellä 540 mpk.

Eilen tuli pieni kultamakrilli (dorado), joka paistettiin iltapalaksi sipulin, inkiväärin ja porkkanan kera. Tänäänkin oli dorado kiinni, mutta se pääsi pomppaamaan takaisin vapauteen peräkannelta, pari mojovaa iskua päässään.

Nyt kolmantena päivänä alkaa tottua matkantekoon, ei väsytä niin paljon kuin alussa. Pari kirjaakin on tullut jo luettua. Kevyt keli mahdollistaa kattoluukkujen aukipitämisen, ja sisällä on miellyttävän viileää. Yöllä saa pukea pitkät lahkeet ja fleecen, kaivoinpa jopa pinkit reinoni yövahtijalkineiksi!

Blogin yläpalkin valikosta Sijainti kartalla/Position pääsee näkemään missä menemme. Ainakin toivon niin - meillähän ei ole mahdollisuutta tarkistaa, miltä blogi tai positiokartta näyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti