torstai 10. joulukuuta 2015

Club Nautico toisen kerran


Päivin loppuloman päivät kuluivat Ushuaiassa turistina. Itsenäisyyspäivänä saunoimme ja onnistuimme yritysten jälkeen näkemään netin kautta MTV:n lähetyksen linnanjuhlista. Illalla Hanski haki kentältä Piven ja Markun, jotka jaksoivat pitkän lentomatkan jälkeen pistäytyä kylässä. Mantan muonavarasto täydentyi Salmensuun oivalla salamilla, kiitos! Meillä puolestaan oli tarjota kuningasravun jalkoja, jotka oli tällä kertaa ostettu keitettynä ja kuorittuna, ei kuitenkaan kaupasta, vaan tien varresta verkkoaidan läpi paikallisneuvojen mukaan. Kilo maksoi noin 20 euroa ja siitä riitti syömistä. Maukasta!

Öljyä, valkoviiniä, valkosipulia ja kuningasrapua.

Päivi lähti tiistaina ja olemme taas keskittyneet venetöihin. Hanski on kaksi päivää ommellut muovista suojusta avotilan kulkuaukon eteen. Ei helppoa: kankea materiaali, paljon saumoja, kiinnikkeitä ja pitkä vetoketju. Sää suosii sisähommia, aamulla satoi lunta!

Valmisteilla suoja sprayhoodin taakse. "Miniteltta" suojaa myötäisellä.


Olemme taas Club Nauticon laiturissa. Hinta 8 e/vrk + 20 e/kalenterikuukausi.
Toisella puolella kuuluisa saksalainen Dagmar Aaen.
Laukku selässä kohti lentokenttää ja vielä kuva Dagmarista.
Arved Fuchsin uskomattomista retkistä voi lukea täältä.

Jos otsikko tuntuu tutulta, niin olen käyttänyt sitä aiemmin, vaan väärässä paikassa, joten tuo päivitys sai nyt uuden nimen Beaglen kanavan itäosa. Pahoittelut sekaannuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti