Saimme aikaan joulutunnelmaa makujen kautta: riisipuuroa, glögiä ja pipareita aattona; rosollia, sienisalaattia, kinkkua, maksapateeta, Ingrid-serkun joululeipää sekä luumukiisseliä joulupäivänä. Aattoiltana söimme ravintolassa kuka mitäkin mieli: pihviä, lampaankyljyksiä, tonnikalaa. Joulupäivän vietimme ankkurissa eikä tunnelmaa ruokaa lukuun ottamatta voi sanoa jouluiseksi, mutta se ei haitannut lainkaan. Parasta oli olla yhdessä ja katsoa poikien intoa.
|
Arttu ohjasi Mantaa tarkasti eikä into lopahtanut kesken. |
Parhaat makutuliaiset Suomesta olivat tällä kertaa salami ja laku. Sellaista saattaa sattua, että kun ostaa kaverien käytetyn navtexin, saa paketin mukana erinomaista salamia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti