perjantai 27. joulukuuta 2013

Makujen tunnelmaa

Saimme aikaan joulutunnelmaa makujen kautta: riisipuuroa, glögiä ja pipareita aattona; rosollia, sienisalaattia, kinkkua, maksapateeta, Ingrid-serkun joululeipää sekä luumukiisseliä joulupäivänä. Aattoiltana söimme ravintolassa kuka mitäkin mieli: pihviä, lampaankyljyksiä, tonnikalaa. Joulupäivän vietimme ankkurissa eikä tunnelmaa ruokaa lukuun ottamatta voi sanoa jouluiseksi, mutta se ei haitannut lainkaan. Parasta oli olla yhdessä ja katsoa poikien intoa.
Arttu ohjasi Mantaa tarkasti eikä into lopahtanut kesken.

Parhaat makutuliaiset Suomesta olivat tällä kertaa salami ja laku. Sellaista saattaa sattua, että kun ostaa kaverien käytetyn navtexin, saa paketin mukana erinomaista salamia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti