keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Adios Salvador

Capitania sujui hienosti: meidät kirjattiin samalla kertaa sisään ja ulos. Iltapäivällä lähdimme taksilla Barran kaupunginosaan ostoskeskukseen ja ruokakauppaan. Ostarilla oli neljä puhelinoperaattoriliikettä, mutta emme pystyneet yhdestäkään ostamaan sim-korttia. En tiedä syitä "nao possible" vastaukseen. Periaatteessa se on mahdollista, koska ruotsalainen Lars on ostanut kännykkäänsä simin ja käyttää sillä nettiä, se vaan on hyvin hidas. Kävin vielä seuraavana päivänä liikkeessä, jossa asiaa oli aloitettu, mutta nyt heidän systeeminsä oli kaatunut eikä sim-korttia voinut aktivoida. Jätämme siis toiveen mokkulasta ja paikallisesta sim-kortista tähän. Netti toimii ajoittain, hyvä sekin.

Ruokakauppa oli kohtuullinen, liha edullista, juuston kilohinta (10 euroa/kg) lihaa kalliimpi. Ostimme aikamoisen satsin ruokaa: lihaa, makkaraa, leipää, vihanneksia, hedelmiä, munia, juustoa, kinkkua, kanaa, olutta, paikallista sokeriruokoviinaa... yhteensä 130 euroa, mielestämme edullista. Löysimme vakuumipakattua lihaa ja makkaraa, joka säilyy pitkään. Niitä ostettiin testattavaksi useampia.

Hanski on taas kerran huoltanut ja tiivistänyt kaikki kattoluukut, minä olen pessyt pyykkiä ja hoidellut nettiasioita, postia ym. kertyy kuukaudessa. Nyt on tarkoitus jättää tämä kaupunki ja mennä ankkuriin läheisen saaren kupeeseen nimeltä Hyvä Jeesus (Ilha Bom Jesus). Sieltä sitten kohti Rioa.

Näkymä vanhasta kaupungista satamaan. Vasemmalla hissi.

Kadulla myydään kaikenlaista hatuista kookospähkinöihin.


Veitsenterottaja kadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti