torstai 9. tammikuuta 2014

Gran Kanarialle

Kolme viikkoa tiivistä yhdessäoloa sukulaisten kanssa on takana ja nyt on aika siirtyä seuraavalle saarelle, Gran Kanarialle. Matkaa Puerto Mogániin on 135 merimailia. On lähdettävä heti kun Aulinin pojat on saatettu huomenna perjantaina bussiin, sillä odotettavissa on tyyntä. Olemme käyneet neljä kertaa ajelemassa lähivesillä ja viimeisellä kerralla moottorin kierrokset taas jumittuivat. Ei innosta jäädä pelkän konevoiman varaan.

Hienoa on ollut, kuvat kertovat parhaiten kuluneesta viikosta. Siihen on tietysti kuulunut myös päikkäreille maanittelua ja nahisteluun puuttumista, mutta myös uimista yhdessä, iltasatuja sekä kylki kyljessä Niko Lentäjäpojan seikkailujen jännäämistä. "Parasta lomalla oli allas, leikkipuisto ja vene. Siellä oli kaikki radiopuhelimet ja niin paljon laitteita", tarkensi Miikku. Veneellä oli aikalailla tekemistä muutenkin.


Uima-altaan lisäksi ehdittiin pulikoida rannalla.

Pappa vei pojat jolla-ajelulle.

Puosuntuoli ja talja - otettiin mittaa voimista.
Pojat jaksoivat yllätyksekseen  nostaa toisensa ilmaan.


Pappakin nousi yhteisvoimin ;-)

Hotellilomalla saa itse valita aamiaisen.

Näyttää vaarallisemmalta kuin oli, ja pojat ovat erittäin ketteriä.
Miikku ruorissa.

Kiinalaisravintolan oivallus: pomppulinna. Ruoka tuli liiankin nopeasti.


1 kommentti:

  1. Tahtoo myös hotellilomalle, tuo aamiainen näyttää herkulliselta! Tykätään kovasti myös tuosta blogista lapsille, siellä on ne parhaat jutut:-)

    VastaaPoista