keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Pakkaus

Aloitin tavaroiden sortteeraamisen jo viikkoja sitten - onneksi. Muutto veneeseen on työläämpi kuin tavallinen muutto, jossa kamat lyödään laatikoihin ja kuljetetaan paikasta toiseen. Meidän täytyy punnita jokaisen tavaran kohdalla mihin se kuuluu.


Lisäksi on muistettava - tai kirjoitettava muistiin - missä mitäkin on. Jos tulemme talvella käymään Suomessa, pitää löytää talvivaatteet. Olemme vuokranneet entisen lämmönjakohuoneen varastoksi ja sinne mahtuu kaikki kaksion tavarat, muutamia huonekaluja lukuunottamatta. Ne menevät uuteen kotiin tai lainaan.

Viikonloppuna tyhjennämme asunnon ja muutamme Hanskin veljen veneeseen. Manta kun on kaukana. Hanski lähtee Norjaan toukokuun viimeisellä viikolla, minä kesäkuun ensimmäisellä.

Tavaroiden pakkaamisen lomassa on hoidettu miljoona käytännön asiaa osoitteenmuutoksista pankkiasioihin, lääkärintarkastuksista vakuutuksiin. Ei lähtökuumetta mutta pieni lähtöstressi nostaa välillä päätään ja saa pinnan tiukalle. Kaikki on kuitenkin hallinnassa ja mieli hyvä. Ystäviäkin ehtii vielä tavata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti